×

GEBRUIKERSVOORWAARDEN & PRIVACYBELEID

LEVERING
Wij verzenden uw bierbox per koerier tot 48 uur na de betalingsbevestiging, tenzij anders vermeld. Uw verzending wordt binnen 1-5 werkdagen geleverd.

PRIJSSTELLING
Een maandabonnement kost €29,50 en bevat 8 stuks (4 verschillende bieren, 2 stuks van elk bier), inclusief verzendkosten en BTW.

ACTIES/AANBIEDINGEN
Alle aanbiedingen, tenzij ander vermeld, zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.

TERUGBETALING
Indien u een kapot product heeft ontvangen, hebt u recht op volledige terugbetaling. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice via hello@hopinthebox.nl.

RETOUREN
Omwille van logistieke redenen accepteert Hop In The Box geen retouren, tenzij buitengewone omstandigheden van toepassing zijn.

ANNULERING
Het bedrag voor het door u gekozen abonnement wordt in zijn geheel in rekening gebracht na aanmelding bij Hop In The Box, tenzij anders vermeld. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Wijzig dan uw gegevens via uw persoonlijke login.

LEEFTIJDSGRENS
Om een abonnement af te sluiten dient u 18 jaar of ouder te zijn.

PRIVACYBELEID
Wij waarborgen de privacy van alle websitegebruikers en behandelen persoonsgegevens vertrouwenlijk. Hop In The Box maakt gebruik van coockies om informatie te verzamelen en daarmee de service te verbeteren. Als u zich registreert bij Hop In The Box geeft u hiervoor uw toestemming. Wij verzamelen alle gegevens op rechtmatige wijze in overeenstemming met de Data Protection Rules.

COMPANY DETAILS
Hop In The Box is eigendom van Hops Inside B.V., hoofdkantoor Rotterdam.

Hops Inside B.V.
Zomerhofstraat, 71 - unit 232
3032CK - Rotterdam
Registratienummer (KvK) 65626613
BTW-nummer: NL856192569B01
IBAN: NL09 INGB 0007 2059 88

Voor vragen neem contact op via hello@hopinthebox.nl of bel +31 06 8714-5257. Onze customer service is engelstalig.

 • FAQ

  Inhoud van de bierbox

  Per maand ontvang je een box met 4 verschillende bieren (8 stuks, 2 van elk bier). Wij maken maandelijks een selectie met unieke bieren gebrouwen door een kleine, onafhankelijke brouwerijen. Elke maand selecteren wij een ander brouwerij.

  Facturering en betalingsmethoden

  Abbonementen worden van te voren betaald voor de gekozen periode van tijd (3, 6 of 12 maanden). Ze worden automatisch vernieuwd voor dezelfde prijs en duur, behalve als je je afmeldt voor de vernieuwingsdatum (zie Annulering). Wij accepteren Direct Debit, Paypal en Credit Cards. Alle aankopen worden afgehandeld door Hop In The Box.

  Verzenden

  Wij verzenden overal in Nederland. Na bevestiging van betalen wordt de bierbox verzonden. Je kunt jouw box 2 tot 5 dagen na de verzending verwachten op het adres dat is opgegeven in jouw persoonlijke login (hier kun je te alle tijden de adresgegevens wijzigen). De maandelijkse verzenddatum is de datum waarop je bent aangemeld bij Hop In The Box.

  Maand overslaan

  Wanneer mag wanneer je wilt een maand overslaan. Stuur dit verzoek naar hello@hopinthebox.nl. uiterlijk één dag voordat het nieuwe abonnement ingaat. Wij schorten de facturering op en het abonnement wordt de volgende maand automatisch hernieuwd.

  Annulering

  Je kunt je abonnement annuleren via je persoonlijke account of stuur een annuleringsverzoek naar hello@hopinthebox.nl. Wij brengen geen annuleringskosten in rekening.

  Nabestelling

  Wil je bieren opnieuw bestellen? Stuur dan een e-mail met je verzoek naar hello@hopinthebox.nl. Zolang de voorraad strekt helpen we je graag aan jouw favoriete bieren.

  Retouren

  Beschadigde producten: Onze verpakking zorgt zelden voor gebrokken flessen. Echter, het komt wel eens voor dat flessen beschadigd aankomen. Mocht de zending in stukken aankomen, stuur dan binnen 30 dagen na ontvangt van de zending een e-mail naar hello@hopinthebox.nl met daarin de details en een bijgevoegde foto van de gebroken fles. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

  Vond je het bier niet lekker?

  Wij kiezen de bieren uit omdat ze uniek en interessant zijn. Hoewel deze bieren allemaal deskundig zijn gekozen (ieders smaak is anders) kan er een fles bier in de box zitten die je niet lekker vind. In dat geval vragen wij om een open houding te hebben, nieuwe ervaringen te verwelkomen en je smaakpalet uit te breiden!

 • Heb je nog een vraag?

  Neem dan contact met ons op.

All Posts
×